۱۳۹۳ خرداد ۳, شنبه

اعتماد


  ۱ ای‌ خدا، من‌ روحیه‌ خود را نباخته‌ام‌ و اعتماد خود را از دست‌ نداده‌ام‌. من‌ سرود خواهم‌ خواند و تو را ستایش‌ خواهم‌ كرد. ای‌ جان‌ من‌ بیدار شو!  ۲ ای‌ بربط‌ و عود من‌ به صدا درآیید تا سپیده‌ دم‌ را بیدار سازیم‌!  ۳ خداوندا، در میان‌ مردم‌ تو را سپاس‌ خواهم‌ گفت‌ و در میان‌ قومها تو را ستایش‌ خواهم‌ كرد،  ۴ زیرا رحمت‌ تو بی‌نهایت‌ عظیم‌ است‌.  ۵ ای‌ خدا، جلال‌ و شكوه‌ تو بالاتر از آسمانها قرار گیرد و عظمت‌ تو بر تمام‌ جهان‌ آشكار شود.  ۶ ای‌ خدایی‌ كه‌ ما را دوست‌ داری‌، با قدرت‌ خویش‌ ما را نجات‌ ده‌ و دعای‌ ما را اجابت‌ فرما. 
آمین
 مزامیر باب ۱۰۸آیات۱الی۶

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۷, چهارشنبه

عیسی ، تعالیم و مثل ها

     چرا عیسی در بسیاری از تعالیم خود از مثل ها استفاده می کند ؟
    مسیح بسیاری از حقایق را با استفاده از معنی مثل‌ ها تعلیم داد. مثل ها داستانهایی هستند که از وقایع روزمره زندگی‌ گرفته شده اند. به عنوان یک روش تعلیم٬استفاده از مثل ها دارای سه‌ مزیت می‌‌باشد.
۱- مثل‌ها را می‌‌توان به راحتی‌ به یاد آورد،چون شنوندگان می‌‌توانند وقایع داستان را در حین شنیدن در ذهن خود تجسم نمایند.
۲- پیغام روحانی آنها هم برای تحصیل کرده‌ها و هم برای مردم عامی‌ قابل درک و فهم بود.
و ۳- مثل‌ها بیان کننده این واقعیت است که مسیح به فکر نیازهای شنوندگانش بود.
    بسیاری از مثل‌ها یک واقعیت مهم را تعلیم می دهند. برای نمونه، مثل زن و سکه گم شده می‌‌باشد (لوقا ۱۵: ۸ -۱۰). بعضی‌ از تعالیم شامل بیش از یک درس می‌شدند. مثل پسر گمشده نه تنها نشان دهنده محبت پدر گونه‌ خدا بلکه بیان کننده مفهوم توبه و گناهانی از قبیل عادل پنداشتن خویشتن و نبخشیدن دیگران می‌‌باشد (لوقا ۱۵: ۱۱- ۳۲). در بعضی‌ موارد مسیح بعداز بیان مثل شنوندگان را به حال خود وا می‌گذاشت تا خودشان نتیجه بگیرند (مرقس ۱۲: ۱- ۱۲). بعضی‌ اوقات نیز مسیح٬ حقیقتی را که به تصویر کشیده بود در آخر مثال بیان می‌‌نمود (متی۲۵: ۱- ۱۳).
اما مثل‌های مسیح با مثل هایی که توسط دیگران بیان می‌‌گردید تفاوت داشت، چرا که مثل‌های مسیح جدا از شخص خودش نبودند. کسانی‌ که او را درک نمی‌‌کردند نمی‌‌توانستند مثل‌های او را نیز بفهمند. این حقیقتی بود که مسیح خودش به آن اشاره نمود ( مرقس ۴: ۱۱ و متی ۱۳: ۱۳ )